Ezeket a pénzügyi termékeket használom

Ezeket a pénzügyi termékeket használom… és valószínűleg neked is kellene!

Évente sok tízezer forintot nyerek azzal, hogy a megfelelő pénzügyi termékeket használom a mindennapokban. Ezek nemcsak olcsóbbá, hanem kényelmesebbé is teszik az életemet.

2023-ban 60 ezer forintot nem kellett kifizetnem bankoknak, brókereknek. Ebből a pénzből elmehetek egy wellness hétvégére Magyarországon szinte bárhova.

Szeretnél Te is elmenni egy wellness hétvégére idén? Akkor olvass tovább!

Tartalomjegyzék

Ingyenes bankszámla a Bankmonitorral

Szükséges rossz. Ide érkezik a havi fizetés. De miért fizetnél érte, amikor több bank ajánl valóban ingyenes bankszámlát?

Én kényszerből váltottam 2021 tavaszán a Sberbanktól, de most már nagyon örülök neki, mivel ezzel évente nyerek magamnak 15-20 ezer forintot a korábbi számlához képest…

Ha Te is szeretnél ingyenes bankszámlát, add le az érdeklődésed a https://bankmonitor.hu/szakertok/tikos-gergo/ oldal lap alján, a Bankszámla menüpontra kattintva.

Nem hiszem el, hogy erről most hallok először... olyan sok pénzt költöttem el feleslegesen!

Olcsó hitel a Bankmonitorral

Babát vártok? Vagy lakásvásárlás előtt álltok?

Először nem hittem abban, hogy egy szolgáltató képes olcsóbb ajánlatot adni annál, amit egy bank oldalán találok… aztán beszélgettem a Bankmonitor szakértőivel, akik elmagyarázták, hogy ez igenis lehetséges!

Megversenyeztetik a bankokat érted, így a tájékoztatóban szereplőnél lényegesebb jobb feltételeket tudnak Neked kialkudni úgy, hogy közben végig segítenek Téged.

Miért? Mert jutalékot kapnak azok után, akiket a bankhoz visznek. Viszont teljesen mindegy, mely banktól kapják – a céljuk, hogy rajtuk keresztül köss szerződést, így biztosan a legjobb ajánlatot fogják eléd tenni.

Szóval babát vártok? Vagy lakásvásárlás előtt álltok? Add le az érdeklődésed a https://bankmonitor.hu/szakertok/tikos-gergo/ oldal lap alján, a Lakáshitel vagy Babaváró hitel menüpontra kattintva.

Ingyenes banki szolgáltatások - Revolut

Komolyan van még olyan ember 2024-ben, aki nem középárfolyamon vált eurót, és ráadásul fizet is érte tranzakciós díjat?!

Azt hiszem 2019 nyarán regisztráltam a Revolutra, a társaságomból szinte először. Éppen egy kéthónapos külföldi tartózkodást megelőzően, így azonnal spóroltam rajta vagy 15 ezer forintot – csak az átváltások miatt!

Azóta mindenhol ezzel fizetek, minden utalásomat innen intézem (igen, belföldit is!) és persze pénzt is itt váltok. És igen, mindig megkérdezem a barátaimtól, hogy “Revolutod van?”, és ha nincsen neki, húzom a számat, hogy el kell kérnem a bankszámlaszámát, hogy elutaljam neki a 3000 forintos tartozásomat…

Ja, és persze, az ingyenes csomagot használom, így nem kerül semmibe nekem.

Ha regisztrálnál, kérlek, hogy ezt a linket használd – ezzel támogatod a munkámat, amiért nagyon hálás vagyok!

A kedvenc brókerem - Lightyear

Egyszerű és alacsony díjak, szuper mobil app és ráadásként a be nem fektetett pénzre is fizetnek kamatot – ez igazán egyedi!

Csak 2023-ban jelent meg Magyarországon, de fénysebességgel robbant be. Elérhetők a legfontosabb piacok (pl. Európa, USA, Ázsia), vannak ETF-ek, és 2024 elejétől TBSZ is – ráadásul ingyen (más szolgáltatóknál ez több ezer forint is lehet havonta)!

Jó pár brókert kipróbáltam már, és ezek közül jelenleg a Lightyear a kedvencem!

Ha regisztrálnál, kérlek, hogy ezt a linket használd (böngészőből nyisd meg, telefonon jobb fent a három pötty! :)) – ezzel támogatod a munkámat, amiért nagyon hálás vagyok!

Itt veszem a kriptot - Binance

A legnagyobb kriptotőzsde a világon alacsony díjakkal és rengeteg plusz szolgáltatással.

Az első kriptoimat még a crypto.com felületén vásároltam, de aztán gyorsan tovább nyergeltem a Binance-re. Olcsó beutalás, könnyen kezelhető platform, ráadásul a kereskedési díjak is nagyon alacsonyak: max. 0,1% tranzakciónként, azaz 100 dollár esetén 0,1 dollár.

Ha szeretnél beszállni a kriptoba valamilyen módon, kezdőknek elsőre biztosan egy centralizált tőzsdét ajánlanék, amelyek közül szerintem a Binance a legjobb.

Megköszönöm, ha a regisztrációhoz ezt a linket használod (böngészőből nyisd meg, telefonon jobb fent a három pötty! :)) – ezzel támogatod a munkámat, amiért továbbra is nagyon hálás vagyok! 🙂

Ezt a kripto botot használom - Tradensea

Én alapvetően nem kereskedek, hanem befektetek. Kipróbáltam, nem nekem való a kereskedés és az azzal járó stressz. Hosszú távon fektetek be. Viszont szembejött a Tradensea, ami kivette a stresszt a képletből.

Beállítottam előbb egy demo botot, ez futott pár hónapig, aztán váltottam élesre. A bot szépen teszi a dolgát a háttérben, néha ránézek, hogy minden okés-e. Szerintem akkor a legjobb egy ilyen bot, amikor a piac oldalazik vagy lassan növekedik – jelenleg nagyjából ez van, így egészen szép profitot képes nekem termelni.

Ha szeretnéd te is tesztelni, és részesedni a következő (várható!) bikapiacból, itt tudsz regisztrálni, és indítani először demo botot – aztán hozzákapcsolni a Binance fiókodat, és indítani az éles kereskedéseket!

Állampapírhoz Webkincstár

Vagy Mobilkincstár. Ingyen nyitható, teljesen ingyen vásárolható magyar állampapír. Én is ezt használom.

Más szolgáltatók, például a bankok kisebb-nagyobb tranzakciós díjat kérnek az állampapírok vásárlásáért – Te ne fizess feleslegesen! A Webkincstár és Mobilkincstár felülete kifejezetten jó, intuitív, ráadásul bankkártyás vásárlással tudsz venni állampapírokat.

Mi kell még?

Teljesen online tudsz regisztrálni ezen a linken keresztül.

Összefoglalás

Most már látod, hogy én milyen pénzügyi termékeket használok a mindennapokban (a teljesség igénye nélkül, például még van az ERSTE-nél brókerszámlám).

Azt gondolom, hogy ha szeretnél szintet lépni a pénzügyi tudatosságodban, a fenti termékek ismerete elengedhetetlen – ennek mentén tudsz döntést hozni, hogy melyiket szeretnéd használni.

Ne tétovázz hát, görgess vissza ahhoz, ami a leginkább felkeltette az érdeklődésed, és tedd meg az első lépést most! Tapasztalatom szerint ha egy ilyen dolgot halogatsz (ami ráadásul max. 2 perc), később el fogod felejteni, és továbbra is havonta sok ezer forintot fogsz veszteni

Tetszett ez a blogbejegyzés? Oszd meg ismerőseiddel!
Scroll to Top