ALAPOZÁS ÉS VAGYONÉPÍTÉS

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
16 990 Ft
Alapozás és vagyonépítés személyes pénzügyek kurzus

TUDJ MEG MINDENT A SZEMÉLYES PÉNZÜGYEKRŐL, AMIRE KEZDŐKÉNT SZÜKSÉGED VAN!

A Money Marathon Alapozás és vagyonépítés – személyes pénzügyek kurzus célja, hogy megismertesse veled a legfontosabbakat ahhoz, hogy pénzügyileg tudatossá válj, és megtanuld dolgoztatni a pénzed.

Szó lesz mindenről, amit tudnod kell: alapfogalmakról és aranyszabályokról, kiadásokról, biztosításokról és pénzügyi termékekről, valamint a bevételeidről, megtakarításokról és persze a befektetésekről is.

23 VIDEÓ, 9 FEJEZET, 6 LETÖLTHETŐ KALKULÁTOR, 4 SEGÉDANYAG, 2 ÓRÁNYI TUDÁS – MINDEZ EGY CSOMAGBAN!

Nem árulok zsákbamacskát! Lent végignézheted a kurzus teljes tartalmát, sőt, két videót teljesen ingyenesen megnézhetsz, hogy lásd, mit veszel a pénzedért! Görgess lejjebb ezekhez!

A kurzus 9 fejezetből áll, amik 7 nagy fejezeten keresztül vezetnek be Téged a személyes pénzügyek világába. A 2 órás videós anyagokat 6 letölthető kalkulátor és sablon egészíti ki, amihez 4 további segédanyagot is mellékeltem.

A célom az volt, hogy csak olyan hosszú legyen a kurzus, amennyire feltétlenül szükség van a kurzus tartalmának megértéséhez. Nincsen felesleges szövegelés vagy barokkos körmondatok sokagása, csak a jól elmagyarázott lényeg.

KEZDŐKNEK EGY VOLT KEZDŐTŐL

Én sem értettem mindig a személyes pénzügyekhez. Végigjártam azt, amit te, viszont ez nekem sok évbe, rengeteg hibába és pénzbe került. Elvégeztem kurzusokat, olvastam könyveket, tanultam a saját tapasztalataimból, sokszor a hibáimból. A célom, hogy Neked ez az út gyorsabb és könnyebb legyen!

A kurzus során rengeteg példával fogom szemléltetni a személyes pénzügyek világát, hogy te a lehető legjobban megértsd, amit tanítani szeretnék Neked.

ELÉRHETŐ ÁR, HOGY MINÉL TÖBBEN TANULHASSATOK

Egy online kurzus árazása nehéz. Hogyan árazod be a tudást, amit átadsz? Milyen értékek vezérelnek eközben, és mi a célod? Egy privát kör kiszolgálása vagy minél több sorstársad támogatása?

Engem leginkább az vezérelt, hogy minél több emberen tudjak segíteni fenntartható módon, emiatt a piacon elérhető kurzusoknál, oktatásoknál és tanácsadásnál lényegesen alacsonyabb árat határoztam meg. A legtöbb alapozó kurzus 20 000 forintnál kezdődik, a kicsit összetettebbek pedig akár 70-80 000 forintba is kerülhetnek.

Én háromféleképpen segítem a személyes pénzügyek oktatását:

  • Teljesen ingyenes blogot vezetek, amit havonta több ezren olvasnak
  • Igyekszem minél több személyes beszélgetést, előadást szervezni hátrányos helyzetű csoportokkal, mivel ők vannak a leginkább kitéve a személyes pénzügyek hiányából fakadó problémáknak
  • Online kurzusokat értékesítek kezdők és haladók számára, amik végigvezetnek minden fontos lépcsőfokon

A kurzus megvásárlásával segíted az ingyenes tevékenységeim létrejöttét is. Ezúton is nagyon szépen köszönöm ezt!

BIZTONSÁGOS DÖNTÉS – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Nem azt kaptad, amit vártál? Nem tanultál újat a személyes pénzügyek területéről?

Semmi probléma, lehet, hogy a kezdőknek, haladóknak való kurzusom kevés új tudást adott Neked. Mivel számomra a legfontosabb, hogy értéket adjak Neked, ezért minden kurzusomra pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Keress meg az elérhetőségeim egyikén, és intézem a visszautalást!

Scroll to Top